PowWeb Forums - The Perfect Community for the Perfect Host  

Register now to interact with over 11,000 members! Registered users have Posting Privileges, free access to Private Messaging, Email Notifications and more.

Go Back   PowWeb Community Forums > Web Site Design > HTML/CSS/Javascript
User Name
Password
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
Old 4-23-10, 01:26 PM   #1
jakoso
Registered
 
Join Date: Apr 2010
Location: Seattle
Posts: 1
Reputation: 0
Post Links work in IE not in Firefox or Google Chrome

I recently made some changes to a page I built.

URL:http://www.artfullodgings.com/

I added links to FaceBook and WordPress at the bottom of the index page.
All of the links on the page work in IE.
The new links, along with a couple other near them, do not work in either Firefox or Google Chrome.

I have been researching online and have not yet found the solution.

Any suggestions would be most appreciated.

Thanks.
jakoso is offline   Reply With Quote
Old 4-23-10, 04:34 PM   #2
snowmaker
 
 
snowmaker's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Solomons Island
Posts: 3,213
Reputation: 318
I went to the link you provided. I see 6 links total at the bottom, 4 to w3.org, and a facebook link and a wordpress link. I am using Firefox 3.6.3 BTW.
__________________
-bruce /* somdcomputerguy */
'If you change the way you look at things, the things you look at change.'
snowmaker is offline   Reply With Quote
Old 4-23-10, 05:13 PM   #3
Autoload
 
Autoload's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: USA - New Jersey
Posts: 564
Reputation: 196
I'm sure he's talking about the "Site Designed by LT Creative"... The LT Creative is coded a link, but doesn't work. Same for J.A. Koso text. Neither of them work for me in Firefox correctly. Specifically, the hot-link with the mouse pointer is mis-aligned with the text. Very strange behavior... something whacky going on there.
__________________
Autoload
WhiskeyTangoFoxtrot, Over?
Autoload is offline   Reply With Quote
Old 4-23-10, 05:28 PM   #4
snowmaker
 
 
snowmaker's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Solomons Island
Posts: 3,213
Reputation: 318
So I went back to the site, and ya, I'm sure too those are the links he's talking about. They don't work for me either with FF, but in an IE'd tab they do. They display different too, a brighter font color, so this might be a CCS issue. I might take a look at the CSS file, classes named sabrina and named me are called in the href code for those two links.
PHP Code:
Site designed by <a href="http://www.lt-creative.com" target="_blank" class="sabrina">LT Creative</a><br />
Site builtupdated, and maintained by <a href="http://www.jakoso.net" target="_blank" class="me">JAKoso</a
__________________
-bruce /* somdcomputerguy */
'If you change the way you look at things, the things you look at change.'
snowmaker is offline   Reply With Quote
Old 4-24-10, 11:49 AM   #5
satis
 
satis's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Dallas
Posts: 2,914
Reputation: 311
there's an element floating over it and it's blocking interaction. Actually it looks like two. specifically the div with id validator and the one with id css. I'm attaching some screenshots of firebug to demonstrate the issue.

I removed the floating of the elements and, sure enough, that's the problem. BTW, there's also a crapload of empty white space at the bottom of the page.
Attached Images
File Type: jpg div_blockage1.jpg (12.4 KB, 1239 views)
File Type: jpg div_blockage2.jpg (12.9 KB, 1165 views)
__________________
Satis Clankiller
Clankiller.com Forums
Clankiller.com
PlasmaSky.com
satis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:45 AM.


Contents ©PowWeb, Inc. ~ vBulletin, Copyright 2000-2007 Jelsoft Enterprises Limited.